Buurtcontactpersonen BVP - Pupillenstraat 60
Het BVP heeft buurtcontactpersonen!    

Geuzenlaan

Bernell Herder

Heemraadstraat

Alida Lemberg

Van der Hilststraat

Irwin Pinas

Hooidrift

Korenaarstraat
Bushra Mohammad is 48 jaar en woont in de Korenaarstraat (sinds 1998) met haar partner en 3 kinderen van 7-8-11 jaar. Fulltime werkzaam bij de overheid. Schroom vooral niet om naar haar toe te lopen als je haar buiten ziet voor een babbeltje of voor een luisterend oor!

Bushra Mohammad

Mathenesserlaan

Tessa van der Baan / Max de Zwaan

Nieuwe Binnenweg

Marlies Schmitz

Pupillenstraat

Rabia Sayah / Zemzem Mohamud

Ruilstraat

Vanessa van der Steen

Ruwaardstraat

Nathalie van der Wegen

Groencoaches

Manon Meulmans / Marieke Smit

Buurtprojectleiders


Mustapha Ziani - ik ben opgegroeid in Delfshaven en woon met mijn vrouw en 4 kinderen al ruim 15 jaar in de Pupillenbuurt.
In mijn jongere jaren heb ik veel zelfverdedigingsport beoefend (taekwondo en thaiboksen), hardgelopen en gevoetbald. Met thaiboksen ben ik drievoudig Europese kampioen geweest (2000, 2001 en 2003).
In de Pupillenbuurt ben ik een betrokken bewoner en ben veel actief in de wijk. Naast mijn baan bij de Justitie zet ik mij in als vrijwilliger of organiseer ik zelf veel activiteiten met de jeugd en jongeren van de wijk. Met het buurtverbeterplan hoop ik als projectleider van het Jaap Valkhoffplein en het thema veiligheid mijn steentje bij te dragen aan dit mooie plan.
Samen met wijkbewoners maak ik mij hard voor een betere, veilige en vriendelijke wijk. Een wijk waar je trots op mag zijn.
Zijn er vragen, opmerkingen of wil je zelf iets bijdragen aan dit plan, dan kan je mij altijd aanspreken.


Angelique Pattiwael - ik woon sinds 2014 met mijn man en 3 kinderen met heel veel plezier in de Pupillenbuurt. Ik vind het ontzettend leuk om als een van de buurtprojectleiders samen met bewoners aan de slag te gaan om onze buurt nog leuker, veiliger, socialer en aantrekkelijker te maken.
Ik ben een ondernemend persoon, hou van samen met anderen dingen opbouwen en ontwikkelen, ik ga uitdagingen niet uit de weg en hou van ‘out of the box-denken & doen’ . Ik heb jarenlange ervaring als projectleider van diverse projecten op sociaal-maatschappelijk gebied, van vrouwenempowerment, integratie van nieuwkomers, armoedebestrijding, voorkomen van schulden tot buurtdialogen en het organiseren van festiviteiten.
Komende maanden zal ik met name actief zijn op de thema’s Sociaal & Ondernemen
Heb je suggesties, wil je meedoen of meer informatie? Spreek me dan gerust aan op straat...

welkom!